Geld overhouden                            Deposito's                                  Zelf bepalen                              

                                                    Hypotheekadvies                           Verzekeringen                            Slim idee             

                                                    Schade service                              Uitvaartverzekeringen                Pensioenadvies

 

 

 

 

 

Home                    Hypotheekadvies                       Advieskosten                   Verzekeringen               Algemene voorwaarden 

 

 

Prent financiele diensten.

 

 

 

 

Het tweede gesprek is ook gratis.

Het eerste oriŽntatiegesprek is altijd gratis. Er wordt aandachtig geluisterd naar je wensen en uitleg gegeven over de mogelijkheden.  Er komt veel informatie op je af. Zoveel, dat ťťn oriŽnterend gesprek te weinig is om een goede keuze te kunnen maken. Bij ons is het geen probleem om het gratis oriŽnterende gesprek op een ander moment voort te zetten.  

Zelf bepalen hoeveel je voor het hypotheekadvies betaalt.

Een hypotheekadvies is maatwerk. Mensen die genoeg hebben aan een eenvoudig advies, betalen vaak net zoveel als voor een uitgebreid advies. Dat vinden we niet klantvriendelijk.

Een hypotheekadvies omvat veel onderwerpen. Tijdens het oriŽnterende gesprek leggen we via een slimme menukaart vast, welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn om in het advies te betrekken. Tegelijk kan je zien hoeveel het per onderwerp kost om dat te bespreken. Dat is handig, omdat je zo vooruit precies weet hoeveel je voor het advies gaat betalen.

Niet de adviseur, maar jij bepaalt welke onderwerpen je wilt bespreken. Onderwerpen die je niet wilt bespreken, verdoen we geen tijd aan.  en wat we niet bespreken, brengen we ook niet in rekening. Zo bepaal je zelf hoeveel je voor het advies gaat betalen.