Geld overhouden                            Deposito's                                  Zelf bepalen                              

                                                    Hypotheekadvies                           Verzekeringen                            Slim idee             

                                                    Schade service                              Uitvaartverzekeringen                Pensioenadvies

 

 

 

 

 

Home                    Hypotheekadvies                       Advieskosten                   Verzekeringen               Algemene voorwaarden 

 

 

Prent financiele diensten.

 

 

 

De goedkoopste hypotheek? Geen probleem. Dat is te regelen.

Maar.. hoe belangrijk is het dat de hypotheek in de toekomst betaalbaar blijft? Er kunnen zich verschillende omstandigheden voordoen die van invloed zijn op het inkomen. Denk bijvoorbeeld aan ziekte, werkloosheid, de studie van de kinderen, pensioen enzovoort.

Niet alles is te voorzien. Een andere vraag is:. Wat is verstandiger? In het begin zoveel mogelijk aflossen, of profiteren van de hoogste belastingaftrek?

We kunnen, als je dat wilt, meedenken in oplossingen, waarmee je nu en in de toekomst een goed gevoel hebt bij de hypotheek die je wilt afsluiten.

 

 

Een slim idee.. De Belastingdienst betaalt mee.

Aan financieel adviseurs mogen geen provisies meer betaald worden over alle vormen van  levensverzekeringen, pensioenvoor-zieningen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De adviseurs dienen hun beloning rechtstreeks bij hun cliŽnten in rekening te brengen.

Wie slim is, laat bij het hypotheekadvies kijken of bijvoorbeeld de begrafenisverzekering nog op peil is, de pensioenopbouw genoeg is of... enzovoort. Dit is niet gratis, maar wanneer die kosten deel uit maken van het hypotheekadvies, betaalt de belastingdienst mee.